Fiory

Fiory

De Fiory Micropills is de "Veterinary Line" van Fiory, een complete pellet voeding ontwikkeld voor en door dierenartsen. De pellets van Fiory Micropills zijn samengesteld op basis van ingrediënten uit de natuurlijke leefomgeving van de parkiet of papegaai. Een kromsnavel eet van nature voornamelijk vruchten en zaden, echter bevatten zadenmengsels en pellets die op de markt verkrijgbaar zijn helemaal geen of bijna geen vruchten. De Fiory Micropills Veterinary Line is speciaal gemaakt voor vruchten en zaden etende kromsnavels en bevat daarom Fructose als het meest relevante element dat van koolhydraten voorziet. 

Daarnaast zijn de dierenartsen pellets Fiory Micropills -in tegenstelling tot andere pelletvoedingen- niet keihard maar kneedbaar, net zoals de bessen en vruchten die de kromsnavel in de natuur eet. Tevens zijn ze zoet van smaak en worden ze dus makkelijk gegeten door de parkiet of papegaai!

"Approved By Gianni Ravazzi"
Wie kent hem niet? Gianni Ravazzi is een gepassioneerde vogel kweker en ethologie adviseur. Gianni heeft meer dan 70 boeken geschreven, waarvan de meeste speciaal over papegaaien welke in diverse talen zijn vertaald. Daarnaast heeft hij meer dan 500 artikelen geschreven in nationale tijdschriften, heeft hij meegedaan aan radio en tv programma's over dieren én was hij scenario schrijver voor documentaires. Hij was onderdeel van het wetenschappelijke committee van het "Parrots Park - Research Centre of Latisana (Udine - Italy)", het enige Europese park uitsluitend gewijd aan Papegaaiachtigen. Hij heeft gewerkt met het "Animal Husbandry Department" bij de Universiteit van Bari en met de "Faculty of Veterinary Medicine" in Turin op het gebied van broed technieken en het voorkomen van vogelziektes. Gianni Ravazzi is regelmatig spreker bij wetenschappelijke conferences over de gehele wereld.

Sorteer op
 • Fiory Micropills Grijze Roodstaart 1,4 kg
  Fiory Micropills Grijze Roodstaart 1,4 kg

  BESCHRIJVINGFiory Micropills Grijze Roodstaart 1,4 kg

  Fiory Micropills Grijze Roodstaart 1,4kg is een complete hoofdvoeding speciaal voor uw Grijze Roodstaart Papegaai, voorzien van alle benodigde vitamines, mineralen en planten…

  € 17,95
 • Fiory Micropills Lori 800 gram
  Fiory Micropills Lori 800 gram

  BESCHRIJVINGFiory Micropills Lori 1,5kg

  Fiory Micropills Lori 1,5 kg is een complete hoofdvoeding voor volwassen lori's. Fiory Micropills Lori is voorzien van alle benodigde voedingsstoffen voor lori's, zoals bijvoorbeeld diverse…

  € 17,95

klik op de afbeelding hierboven voor meer informatie over onze winkel in Nieuw Vennep

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2021 Alles voor uw vogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel