STRONG Villa Aida, Silvertone Grijs

Artikelnummer: 93015
Artikel 1 van 60
€ 479,00 (inclusief btw)

Via de webshop alleen leverbaar na telefonische contact

Afhalen in de winkel gratis, voor bezorging worden transportkosten in rekening gebracht.

 

Papegaaienkooi Strong Aida is een ruime kooi. Deze kooi heeft een speelplaats bovenop de papegaaienkooi en heeft daardoor grote leefruimte en veel mogelijkheden. Op de bovenzijde van de kooi Aida, zit een schuiflade, die bijvoorbeeld ontlasting en gemorste voeding kan opvangen als je vogel op de speelplaats zit. Dit zorgt voor extra goede hygiëne in en rondom de kooi. Deze schuiflade kan eventueel ook uit de kooi gehaald worden wanneer hier geen gebruik van wordt gemaakt op die manier is er meer licht inval in de kooi, de bovenkant van de kooi is gewoon afgesloten met tralies. De Papegaaienkooi Strong Aida is geschikt voor middelgrote en grote papegaaien en kaketoes.

Papegaaienkooi Strong Aida heeft makkelijke uitdraaibare bakjes met extra beveiliging kunnen voer en water vanaf de buitenkant ververst worden. 

Deze Strong Aida kooi wordt geleverd inclusief 3 stevige houten zitstokken. Ook is de kooi voorzien van 4 stevige zwenkwielen. 

Er worden standaard 5 RVS drink en-of voedbakken meegeleverd met deze kooi van Strong. De kooi is ook voorzien van opvangranden waardoor de kamer waar de kooi staat er als het goed is nog redelijk schoon blijft. Alhoewel papegaaien er wel een ster in zijn om troep te maken. Deze kooi is voorzien van een zeer harde niet giftige poedercoating. 

Original Strong kooien bevatten geen scherpe delen waar je vogel zich aan zou kunnen bezeren of verwonden!

SPECIFICATIES
Afmetingen inclusief opvangrand : 114 x 89 x 175 cm
Afmetingen exclusief opvangrand : 91 x 66 x 175 cm
Afmetingen leefruimte : 90 x 64,5 x 96 cm

Kleur : Antiek grijs

Tralieafstand: 21 mm
Spijldikte: 5 mm

Gewicht kooi : 60 kg

 

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 56,5 Kg

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Alles voor uw vogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel