Papegaaienkooien

Papegaaienkooien en Volières kunnen niet verstuurd worden dus zijn enkel af te halen in de winkel. Bezorging kan vaak in overleg na de aankoop.

per pagina
Sorteer op
 • STRONG Villa Aida, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Aida, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Aida is een ruime kooi. Deze kooi heeft een speelplaats bovenop de papegaaienkooi en heeft daardoor grote leefruimte en veel mogelijkheden. Op de bovenzijde van de kooi Aida, zit een schuiflade.

  € 479,00
 • STRONG Villa Amalia, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Amalia, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Amalia is een ruime kooi met grote leefruimte en veel mogelijkheden

  € 1.099,00
 • STRONG Villa Amalia, Silvertone Wit
  STRONG Villa Amalia, Silvertone Wit

  Papegaaienkooi Strong Amalia is een ruime kooi met grote leefruimte en veel mogelijkheden. De Papegaaienkooi Strong Amalia is een zeer robuuste en sterke papegaaienkooi.

  € 1.099,00
 • STRONG Villa Anna, Silvertone Wit
  STRONG Villa Anna, Silvertone Wit

  Papegaaienkooi Strong Anna is een kooi met een slank, hoog model. Door het hoge model van de Papegaaienkooi Strong Anna beschikt de kooi over extra hoge leefruimte. Het traliewerk van de Papegaaienkooi Strong Anna is horizontaal

  € 249,00
 • STRONG Villa Anna, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Anna, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Anna

  Papegaaienkooi Strong Anna is een kooi met een slank, hoog model. Door het hoge model van de Papegaaienkooi Strong Anna beschikt de kooi over extra hoge leefruimte. Het traliewerk van de Papegaaienkooi…

  € 249,00
 • STRONG Villa Artemis, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Artemis, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Artemis is een ruime kooi met grote leefruimte en veel mogelijkheden. De Papegaaienkooi Strong Artemis is geschikt voor middelgrote tot grotere papegaaien en kaketoes.

  € 629,00
 • STRONG Villa Claudia, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Claudia, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Claudia is een kooi met mooie, sierlijke bogen. Aan de voorkant bovenin beschikt de Papegaaienkooi Strong Claudia over een handig aanvliegpateau. Het dak van de Papegaaienkooi Strong Claudia kan open.

  € 469,00
 • STRONG Villa Dahlia, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Dahlia, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Aida is absolute aanrader onder de papegaaienkooien. Papegaaienkooi Strong Dahlia is een robuuste en zeer duurzame hoekkooi en heeft een enorme leefruimte waarin de grootste papegaaien zich bijzonder op hun g

  € 699,00
 • STRONG Villa Emma, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Emma, Silvertone Grijs

  De papegaaienkooi Strong Emma is een ruime kooi met mooie sierlijke bogen. Deze kooi heeft een handig aanvliegplateau. De Strong Emma kooi kan open voor extra zit- en speelgelegenheid.

  € 599,00
 • STRONG Villa Erica Silvertone Grijs
  STRONG Villa Erica Silvertone Grijs

  De Papegaaienkooi Strong Erica is een zeer ruime hoekkooi die zeer geliefd is bij vele papegaaienbezitters en bij de papegaaien. De hoekplaatsing van de Papegaaienkooi Strong Erica geeft de papegaai een extra gevoel van veiligheid

  € 439,00
 • STRONG Villa Erica, Silvertone Wit
  STRONG Villa Erica, Silvertone Wit

  Papegaaienkooi Strong Erica is een zeer ruime hoekkooi die zeer geliefd is bij vele papegaaienbezitters en bij de papegaaien. De hoekplaatsing van de Papegaaienkooi Strong Erica geeft de papegaai een extra gevoel van veiligheid.

  € 439,00
 • STRONG Villa Isa, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Isa, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Isa is een ruime kooi met grote leefruimte en veel mogelijkheden. De Papegaaienkooi Strong Isa geschikt voor grote parkieten, middelgrote papegaaien en middelgrote kaketoes.

  € 339,00
 • STRONG Villa Isa, Silvertone Wit
  STRONG Villa Isa, Silvertone Wit

  Papegaaienkooi Strong Isa is een ruime kooi met grote leefruimte en veel mogelijkheden. De Papegaaienkooi Strong Isa geschikt voor grote parkieten, middelgrote papegaaien en middelgrote kaketoes.

  € 339,00
 • STRONG Villa Jolanda, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Jolanda, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Jolanda is een ruime kooi met grote leefruimte en veel mogelijkheden. De Papegaaienkooi Strong Jolanda is een zeer robuuste en sterke kooi. Papegaaienkooi Jolanda is voorzien van een uitneembaar tussenschot

  € 899,00
 • STRONG Villa Rhea, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Rhea, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Rhea is een klassieke kooi met mooie, sierlijke bogen. Aan de voorkant bovenin beschikt de Papegaaienkooi Strong Rhea over een handig aanvliegpateau. Het dak van de Papegaaienkooi Strong Rhea kan open.

  € 369,00
 • STRONG Villa Ronja, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Ronja, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Ronja is een ruime kooi met een rond dak (dome-top) en heeft daardoor grote leefruimte en veel mogelijkheden. De Papegaaienkooi Strong Ronja is geschikt voor kleine, middelgrote en grotere papegaaien.

  € 479,00
 • STRONG Villa Sara, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Sara, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Sara is een ruime en luxe kooi. Deze kooi heeft een speelplaats bovenop de papegaaienkooi en heeft daardoor grote leefruimte en veel mogelijkheden.

  € 329,00
 • STRONG Villa Sara, Silvertone Wit
  STRONG Villa Sara, Silvertone Wit

  Papegaaienkooi Strong Sara is een ruime en luxe kooi. Deze kooi heeft een speelplaats bovenop de papegaaienkooi en heeft daardoor grote leefruimte en veel mogelijkheden. Op de bovenzijde van de kooi Sofia, zit een schuiflade

  € 329,00
 • STRONG Villa Sofia, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Sofia, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Sofia is een ruime en luxe kooi. Deze kooi heeft een speelplaats bovenop de papegaaienkooi en heeft daardoor grote leefruimte en veel mogelijkheden. Op de bovenzijde van de kooi Sofia, zit een schuiflade

  € 399,00
 • STRONG Villa Venus, Silvertone Grijs
  STRONG Villa Venus, Silvertone Grijs

  Papegaaienkooi Strong Venus is een ruime en dankzij zijn vorm een speelse kooi. Deze kooi kan aan de bovenkant open gezet worden zodat er een extra zitgelegenheid is en voor een landingsplaats. De Venus heeft een speelplaats

  € 459,00
  1 - 20 van 24 resultaten
 • 1
 • 2

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Alles voor uw vogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel