Over ons

 

Graag vertellen wij iets meer over ons zodat u een beeld heeft met wie u te maken heeft.

Alles voor uw vogel is een onafhankelijke aanbieder van vogelartikelen. Wij zijn ontstaan vanuit de behoefte van onze klanten. Al enige jaren verdienen wij onze sporen als vogelkwekers. Deze uitzonderlijk leuke hobby bracht ons in contact met vele mensen die bij ons jonge vogels kwamen kopen. Geen uitzondering waren de vragen of wij ook niet een kooi, speelgoed, bodembedekking of voer konden leveren. Ook kregen wij achteraf vaak vragen of wij wisten waar een specifiek speeltje te vinden was. Om zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen zijn wij stad en land af geweest om aan deze vragen de juiste invulling te geven. Dit heeft ons geleerd dat er nergens (ook niet op het internet) een plek is waar een ruim assortiment hand in hand gaat met gunstige prijzen. Hier hebben wij verandering in gebracht! Ons assortiment bestaat uit alle artikelen waar onze klanten behoefte aan hadden en hebben en is verder uitgebreid en uitgediept.

Mocht u toch nog iets missen in ons assortiment, laat ons dat dan weten en wij gaan voor u op zoek.

Wij wensen u veel plezier op de site en wanneer wij uw bestelling doet, zorgen wij dat deze netjes en snel bij u afgeleverd wordt.

6 september 2022

Onze grootste nachtmerrie werd werkelijkheid, ons levenswerk verwoest.

Onze winkel en vogelkwekerij brande volledig af, in een tijdsbestek van 20min waren we alles kwijt.

Spullen zijn vervangbaar, onze vogels echter niet.

518 vogels zijn helaas overleden, wij houden ons voor ogen dat de vogels al gestikt waren door de rook voor de vlammen daadwerkelijk ons pand binnen kwamen.

Tijdens de brand hebben we afscheid genomen van ons mooie bedrijf, waar we  ons hart en ziel ingelegt hadden.

Wij hebben toen een bericht op facebook gezet om onze klanten te waarschuwen de volgende dag niet langs te komen, niet wetende wat dit bericht te weeg zou brengen. Ons bericht werd in alle media gedeeld en in kranten gebruikt.

We werden bedolven onder alle reacties.Te veel om allemaal te kunnen beantwoorden. Ook alle acties van mensen om ons heen waren hartverwarmend. Waar we snachts nog niet over na wilde denken, werd overdag wel duidelijk. We moeten door, stoppen is geen optie.

De afgelopen weken zijn we bezig geweest het afhandelen van de materieële schade en hebben een start gemaakt met de heropbouw van ons bedrijf.

 

24 Oktober 2022

De webshop is weer opnieuw geopend, in deze week komen de eerste producten weer bij ons binnen.

We hebben onze leveranciers zover gekregen om voorlopig op een opslag locatie onze artikelen te leveren.

Stukje bij beetje zullen de webshop steeds verder uitbreiden, in 1 keer meer dan 5000 artikelen op voorraad te hebben is helaas onmogelijk.

Ondertussen zijn we op zoek naar een locatie om de winkel, webshop en vogelkwekerij opnieuw op te bouwen.

We zullen een ieder op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen via facebook en de website.

 

 

klik op de afbeelding hierboven voor meer informatie over onze winkel in Nieuw Vennep

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2023 Alles voor uw vogel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel